GROEPSLESSENCycling

Cycling in een vaste waarde in het groepsles programma. Deze interval training is een zware maar vooral effectieve work-out ! Onze lesgevers laten je grenzen verleggen op een funne manier op muziek van vroeger en nu! Cycling wordt zwaar gemaakt door middel van een weerstands knop die je zelf bijdraait. Een klassieker die je zeker eens moet proberen.

> prijs


BBB

Buik – Billen en Benen : Deze groepsles is iets minder hevig maar daarom niet minder doeltreffend. Vooral het verstevigen van de spieren staat hier centraal. Dit in combinatie met hedendaagse muziek maakt van onze BBB les een perfecte uitgebalanceerde groepsles waar alles aan bod komt en u met een voldaan gevoel huiswaards keert.

> prijs


Total Abs

Niet zomaar een buikspier les. Onze trainers hebben dit met hun ervaring en medische achtergrond een heel effectieve maar ook verantwoorde, unieke groepsles gecreëerd. De buikspieren en rugspieren worden getraind met de Xco-trainers op zowel mandjes als Togu ballen. Dit geeft als voordeel dat de rug veel minder wordt belast en dat het voor iedereen toegankelijk is. In deze 30min zult u op u tanden bijten maar met een ”wow” gevoel deze les beleven.

> prijs


XCO-shape

De nieuwe trend in het groepsles gebeuren. Xco staat voor eXtreme Core. Wij waren er als de eerste bij om deze super les te geven. Iedereen die deze les probeert is meteen verkocht. De energie van onze les gevers geven mensen een extra boost om nog meer impact uit de Xco-trainers te halen. Deze shape les zorgt voor een perfecte versteviging en aflijning van de spieren. Ook stabiliteit is een leuke extra die deze les bied. Verwacht u aan een stevige work-out !

> prijs


Zumba

Deze party work out is inmiddels wel bekend bij de meeste mensen. Het is een cardiotraining op meeslepende zuiderse muziek. De verschillende maar vooral gemakkelijke dans choreografieën van onder andere merengue, salsa, samba , bellydance, reggeton, cumbia, africanbeats enz... maken van zumba een unieke , effectieve en vooral plezierige cardiotraining.

> prijs
 
rood halter

 
@ximcreations.be